Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована страва «Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе». Вегетаріанська версія знаменитої італійської пасти з пряним томатним соусом — найулюбленішої та найпопулярнішої пасти на планеті. Джерелом білка тут виступають боби фава, багаті на клітковину, незамінні амінокислоти й вітаміни групи В. Особлива овочева підливка надає страві вишуканого смаку.
Швейцарські сублімати Trek'n Eat — це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, доки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе
• виготовлено методом сублімаційного сушіння
• вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних
• 100% натуральних інгредієнтів
• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
• відмінне поєднання ваги та поживності
• мінімальний термін придатності — 5 років
• витримує нерегулярний вплив температур від −50 до +50 °C
• міцне водостійке паковання
• просте приготування
• суттєва економія часу та палива
• маса сухого продукту — 180 г, готового – 770 г
Склад: паста 50% (манна крупа з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), томатний порошок, боби фава, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551), веганська підлива, картопляне борошно, цибуля, томатний соус, мальтодекстрин, приправа, цибуля, часниковий порошок, перець, екстракт розмарину, натуральний ароматизатор
Алергени: яйця, глютен, молоко, селера
Енергетична цінність паковання: 612 ккал
Приготування
Технологія сублімації складається з 3 етапів:
1. Спочатку продукти піддають шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддаються будь-які харчі: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові страви пакують у спеціальні пакети, де ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від температури та вологості.
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виготовляє продукти на власному заводі у Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжо приготовленої.
Trek'n Eat готує тільки з натуральних складників, без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність – кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага і зручність приготування роблять Trek'n Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'n Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.