Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована страва «Кіноа з овочами по-мексиканськи». Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою та картоплею. Справжню скарбницю білка, вітамінів та мінералів, цю унікальну за своїми властивостями культуру досі називають «золотом інків».
Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat — маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. Помірно гостра, ця веганська страва родом Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів та підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва добре насичує, але не викликає відчуття важкості.
Швейцарські сублімати Trek'n Eat — це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, доки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Кіноа з овочами по-мексиканськи
• виготовлено методом сублімаційного сушіння
• веганська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження
• 100% натуральних інгредієнтів
• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
• відмінне поєднання ваги та поживності
• мінімальний термін придатності — 5 років
• витримує нерегулярний вплив температур від −50 до +50 °C
• міцне водостійке паковання
• просте приготування
• суттєва економія часу та палива
• маса сухого продукту — 140 г, готового – 460 г
Склад: томатний соус, кіноа 15%, кіноа червоне 15%, квасоля, приправа (містить селеру), картопля, помідори, стручковий перець, цукрова кукурудза, цибуля-порей, селера, цукор, кмин
Алергени: глютен, селера
Енергетична цінність паковання: 441 ккал
Приготування
Технологія сублімації складається з 3 етапів:
1. Спочатку продукти піддають шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддаються будь-які харчі: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові страви пакують у спеціальні пакети, де ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від температури та вологості.
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виготовляє продукти на власному заводі у Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжо приготовленої.
Trek'n Eat готує тільки з натуральних складників, без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність – кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага і зручність приготування роблять Trek'n Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'n Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.