Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімована туристична їжа «Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею». Страва, створена для outdoor-шанувальників справжньої домашньої кухні. У будь-якій подорожі це картопляне рагу — смачне, натуральне та ароматне — приготується всього за 10 хвилин! Зелена квасоля, яловичина та прянощі поєднуються в гармонійний букет смаку й зігрівають настроєм спокійної сімейної вечері.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею
• м'ясна страва
• виготовлено методом сублімаційного сушіння
• 100% натуральних інгредієнтів
• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
• відмінне поєднання ваги та поживності
• мінімальний термін придатності — 5 років
• витримує нерегулярний вплив температур від −50 до +50 °C
• міцне водостійке паковання
• просте приготування
• суттєва економія часу та палива
• маса сухого продукту — 160 г, готового – 640 г
Склад: картопля 28%, квасоля звичайна 15%, яловичина 10%, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), біб садовий, модифікований крохмаль, картопляне борошно, морква, підливка, приправа (містить селеру), сіль, перець, часниковий порошок, кмин, імбир, натуральний ароматизатор
Маса сухого м'яса: 17 г (близько 67,4 г свіжого м'яса)
Алергени: молоко, селера
Енергетична цінність паковання: 578 ккал
Приготування
Технологія сублімації складається з 3 етапів:
1. Спочатку продукти піддають шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддаються будь-які харчі: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові страви пакують у спеціальні пакети, де ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від температури та вологості.
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виготовляє продукти на власному заводі у Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжо приготовленої.
Trek'n Eat готує тільки з натуральних складників, без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність – кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага і зручність приготування роблять Trek'n Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'n Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.