Бажання
Додайте товари до списку бажань
Спорядження для туризму, спорту та активного відпочинку
0
Мій кошик
Опис

Wildo Shaker - це невеликий контейнер для солі та спецій. Має три незалежні відділення. Виготовлений з легкого та міцного поліпропілену, безпечного для здоров'я людини. Легко миється, не вбирає запахи, дуже міцний. Посуд Wildo - це дуже якісна продукція, виготовлена у Швеції згідно з сучасними європейськими стандартами.


Іншу технічну інформацію дивіться у Характеристиках.

Набір для спецій Wildo Shaker Dark Grey 

Артикул W10119
В наявності
172 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

1. Нова пошта на відділення.

  • Терміни доставки: 1-3 дні (вартість доставки від 60 грн.)

2. Адресна доставка кур'єром до дверей (Нова пошта) по Україні

  • Терміни доставки: 1-3 дні (вартість доставки від 100 грн.)

3. Поштомат Нова пошта

  • Терміни доставки: 1-3 дні (вартість доставки від 50 грн.)

 

Варіанти оплати:

  • Онлайн-оплата банківською карткою (monobank)
  • Онлайн-оплата банківською карткою (WayForPay)
  • Післяплата "Нова Пошта"
  • Оплата на розрахунковий рахунок

Замовлення відправляємо після часткової, або 100% оплати.

Ми пропонуємо гарантію на всі товари.

Гарантійний період визначається виробником. У разі виявлення дефекту виробництва протягом гарантійного терміну, ми забезпечимо безкоштовний ремонт або заміну товару.

Для здійснення гарантійного обслуговування, зверніться за номером телефону +38 063 598-88-48 або на ел. пошту equip.everest@gmail.com.

Обмін та повернення  можливі в період до 14 днів з моменту покупки.

 Ви можете обміняти товар або повернути протягом цього терміну, якщо він вам не сподобався або не підійшов з будь яких причин.

Товар повинен бути без слідів використання, в оригінальній і цілісній упаковці та не підпадати до списку товарів належної якості, які не підлягають обміну (поверненню), відповідно до Додатка 3 до постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1992 року, №172

Детальніше

Вгору