Кількість
|
Вартість
|
||
|
Різотто з сьомгою та білими грибами — консервована страва від іспанського виробника Forestia. Шматки лосося і білі гриби в ніжному вершковому соусі з сумішшю добірного довгозерного та дикого рису.
Їжа готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не вимагає запарювання. Розфасовано у паковання у своєму первинному вигляді, що зберігає смакові характеристики та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти.
Окрім пакунка з самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню й туристичного приладдя. Нагрівач активується від контакту з водою.
Особливості
- Виготовлено методом консервування.
- Готове до вживання і потребує лише розігріву.
- До комплекту входить пакет із саше для автономного нагрівання.
- Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити миску й казанок.
- Рецепт розроблено спеціально для польових умов, де організм потребує більше протеїну, вітамінів та мінералів, ніж зазвичай.
- Повністю складається з натуральних інгредієнтів.
- Не містить транс-жирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів та штучних барвників.
- Термін придатності – 3 роки.
- Зроблено в Іспанії.
Склад: довгозерний і дикий рис 40%, вода, лосось 10%, білі гриби 10%, вершки, вершкове масло, крохмаль модифікований, сіль, попередньо обсмажена цибуля (цибуля, оливкова олія, сіль), натуральний ароматизатор (містить рибу), молочний білок, часник, емульгатор Е472е, стабілізатор ксантанова камедь, перець.
Алергени: молоко, лосось
Поживна цінність 100 г продукту / 350 г порції
91 ккал, 381 кДж / 318.5 ккал, 1333.5 кДж
Жири: 3.3 г / 11.55 г, з них насичених 1.8 г / 6.3 г
Вуглеводи: 11.7 г / 40.95.1 г, з них цукру 0.5 г / 1.75 г
Клітковина: 1.6 г / 5 г
Білки: 4.4 г / 15.4 г
Сіль: 0.8 г / 2.8 г
Як працює саше-нагрівач?
Розігрів готових страв Forestia
Іспанський бренд, що виготовляє консервовану їжу для походів, морських та автомобільних подорожей, експедицій. Проєкт ініціативної групи Jomipsa, яка вже понад 35 років готує харчові пайки для гуманітарної допомоги та військових і має великий досвід у виробництві їжі тривалого зберігання.
Філософія компанії: справжня їжа. Тому продукти Forestia зазнають мінімум обробки, а перед вживанням потребують лише розігріву (так звані MRE: meal ready-to-eat). В асортименті — 18 рецептів, натхненних кухнями народів світу. Красиві місця заслуговують на красиві страви, кажуть у Forestia.
А ще у Forestia кажуть: насолоджуйся їжею, не лишаючи сліду. Компанія дотримується екологічних стандартів, зокрема, Глобального пакту ООН, який регулює умови праці та вплив промисловості на довкілля. Сировину закуповують на сталих фермерських господарствах, а паковання на 100% підлягає подальшій переробці. Навіть фірмова технологія підігріву зменшує використання газових балонів та знижує ризик стихійних пожеж від багать. Компанія входить до сертифікованої організації Ecoembes, яка організовує переробку та створення екологічно дружнього паковання в Іспанії.