Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ризото по-балканськи — сублімована м'ясна страва тривалого зберігання від швейцарського бренду Emergency Food. Запашний рецепт родом із сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих країв поєднання м'яса й рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами — усім тим, чим славиться південна кухня.
Їжа для екстремальних умов
Emergency Food — це здорова та смачна їжа швидкого приготування у зручній для зберігання формі. Її головне призначення — забезпечити організм повноцінною енергією у надзвичайній ситуації. Консерви Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. З цього та інших продуктів бренду ви можете укомплектувати аварійний раціон на 1–6 місяців. У разі лиха запас харчів дозволить існувати автономно, не виходячи з укриття й не наражаючи себе на небезпеку.
Легко готувати
Для приготування достатньо висипати вміст банки в каструлю, залити окропом — і трохи поварити на повільному вогні. Другий варіант — запарити у термосі для їжі. Так чи так, за 10 хвилин ви отримаєте повноцінну страву, яка на смак і за текстурою майже не відрізняється від свіжоприготовленої.
Зручно зберігати
Продукт законсервовано у бляшаній банці, він має термін придатності 15 років. Більшість страв лінійки Emergency Food проходять процес сублімування (зневоднення за допомогою вакууму), що робить їх вкрай легкими та компактними. Один і той же обсяг калорій у вигляді сублімованої їжі займає значно менше місця, ніж у вигляді звичайних продуктів.
Процес сублімування
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервації. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин і гарантовано безпечні. А також не містять консервантів та штучних покращувачів — за даної технології вони просто не потрібні. Процес сублімування складається з трьох етапів:
1. Шокове заморожування. Різке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон.
2. Власне сублімація. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів усувають близько 92% вологи.
3. Фасування. Готові страви пакують у герметичну тару за допомогою вакууму та азоту, створюючи безкисневе середовище, сприятливе для тривалого зберігання.
Особливості Emergency Food Ризото по-балканськи
- М'ясна страва на основі яловичини. Не містить глютену.
- Насичує організм поживними речовинами, вітамінами та мікроелементами, що необхідні для підтримання фізичних і розумових сил.
- Висока калорійність дозволяє отримати велику кількість енергії з невеликого об'єму продукту.
- Герметична бляшана банка захищає продукт від вологи, окиснення, перепадів температури, сонячних променів та комах.
- Банка легко відкривається: потягніть за «ключ» і зніміть бляшану мембрану. Після відкорковування повторно закривайте банку за допомогою пластикової кришки.
- Продукт виготовлено в Німеччині з високоякісної натуральної сировини без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Технологічний процес відповідає європейським стандартам.
Характеристики
- Вага нетто: 625 г
- Кількість води для приготування: 1500 мл
- Вага готової страви: 2125 г
- Вихід: 5 порцій по 425 г
- Способи приготування: а) розмішайте вміст в окропі й варіть 10–12 хвилин; б) залийте вміст окропом у термосі для їжі й дайте настоятися 10 хвилин
- Склад: рис довгозернистий 42%, яловичина, болгарський перець, цибуля, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), цибуля-порей, томати, приправа (містить селеру), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дріжджовий екстракт, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину
- Алергени: молоко, селера
Харчова цінність
Харчова цінність 100 г сухого продукту | Енергетична цінність кДж/ккал | 1536 / 367 |
Жири | 9 г (насичених жирних кислот 2.2 г) | |
Вуглеводи | 55 г (цукору 9.6 г) | |
Білки | 15.6 г | |
Клітковина | 4.3 г | |
Сіль | 2.3 г |
Виробник аварійного харчування, суббренд швейцарської торгової марки Trek'n Eat із власним заводом у Німеччині. Пропонує повноцінний раціон для підтримки організму в умовах, коли звичайне продовольство недоступне. Аномальні снігопади, повені, аварії на промислових об'єктах, задимлення від лісових пожеж — не кажучи вже про епідемії та військові дії. Все це може статися — і стається, попри наше переконання, що «нічого не буде». Єдиний спосіб не опинитися ще в одному лиху після лиха — бути готовим до нього.
Мотто бренду: «Захистити найважливіше». За допомогою продуктів Emergency Food можна укомплектувати автономну кухню для сім'ї на кілька днів, тижнів і навіть місяців. До складу раціону входять готові страви та базові інгредієнти, з яких можна приготувати їжу на свій смак, спеції та розчинні напої. Усі аварійні пакети зібрано відповідно до науки про харчування. Багато страв підходять для немовлят, дітей та людей похилого віку. Завдяки особливій технології паковання продукти зберігаються до 20 років.
Бренд бере участь у німецькій державній програмі: влада забезпечує продуктами Emergency Food сім'ї пожежників, медиків та поліції. Адже для якісного виконання своїх обов'язків у надзвичайній ситуації службовці повинні бути впевнені, що вони та їхні рідні забезпечені харчуванням і продукти не доведеться добувати «у вільний від роботи час».
Бренд Emergency Food входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні та виживання.